Contact Cartea de Nisip - Librarium

Maraton de discursuri Toastmasters Timișoara

miercuri 26 septembrie 2012 19:00 - 21:00

Cartea de Nisip te invită în 26 septembrie, de la ora 19 la MARATONUL DE DISCURSURI organizat de Timișoara Toastmasters.

Maratonul de discursuri Discursuri ca la carte este cel mai nou eveniment organizat de clubul Timişoara Toastmasters, iar cei prezenți în cadrul acestui eveniment au posibilitatea să asculte discursuri susţinute de membri cu experienţă ai clubului nostru.

Nu există o tematică prestabilită pentru discursuri, aşa că acestea vor varia din punct de vedere a tematicii și a modalității de livrare, fiecare vorbitor în parte având libertatea de a decide asupra subiectului  propriului discurs.

Cei care sunt pasionaţi de vorbitul în public sau, poate, doar curioşi să vadă cum îşi structurează vorbitorii un discurs, cum îl livrează în faţa unui public şi mai ales cum îşi controlează emoţiile resimțite în momentul susținerii discursului, sunt aşteptaţi pe data de 26 septembrie 2012, la Cafeneaua din incinta Librăriei Cartea de Nisip de pe Str. Alba-Iulia să petrecem împreună două ore pline de discursuri extraordinare, poveşti interesante, oameni veseli şi o cană de ceai cald. Pe lângă discursurile pregătite de vorbitori, cei prezenţi acolo vor avea parte şi de un scurt moment artistic.

Evenimentul este deschis publicului larg, indiferent de apartenenţa sau neapartenenţa la un vreun club Toastmasters, iar intrarea este liberă, nefiind percepută nici un fel de taxă celor care doresc să ia parte la eveniment.

Fondat în 1924, la YMCA din Santa Ana, California, Toastmasters International (www.toastmasters.org) a crescut pentru a deveni cea mai importantă organizaţie din lume care te învaţă cum să vorbeşti în public şi cum să-ţi dezvolţi abilităţile de lider. Înfiinţat în 2008 şi afiliat la Toastmasters International, clubul Timişoara Toastmasters, primul de acest fel din România, este un atelier de tipul “Învaţă cum se face”, în care oamenii îşi perfecţionează abilităţile de vorbit în public şi leadership într-o atmosferă prietenoasă şi confortabilă. Întâlnirile clubului au loc săptămânal, miercurea de la ora 20, la Prefectura Judeţului Timiş.

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

Carduri acceptate

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Clinicile Medicis
Alt Club
Centrul de Cercetare in Istoriografie Filosofica si Filosofia Imaginarului
eventya
Facultatea de Stiinte politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii
Teatrul Maghiar de Stat Csiki  Gergeli
TM2021
VIA RUMANIA CULTURA
ZILE SI NOPTI
Institut Francais
Radio Timisoara
Yankee Candle
de Banat.ro
Timisoreni.ro
Lex Hobby Store
Teatrul National Timisoara
Teatrul German de Stat
OPTI Web Design si Gazduire