Contact Cartea de Nisip - Librarium
Mi-a spus că tomul se cheamă Cartea de Nisip, pentru că nici cartea, nici nisipul n-au început și nici sfârșit.” - Jorge Luis Borges, Cartea de Nisip
 
 
CARTEA DE NISIP este prima librărie deschisă de Grupul Librarium și una dintre cele mai vechi librării din Timișoara. Un loc care să găzduiască o mare varietate de cărți, o cameră dedicată copiilor și un spațiu pentru evenimente culturale a fost ideea de la care a început totul în 2009. În 2018, librăria noastră sărbătorește 10 ani de existență, o prezență activă în cultura timișoreană și printre cititorii pasionați. 
 
Situată în inima orașului, pe aleea pietonală Alba Iulia care leagă Piața Operei de Piața Libertății, librăria Cartea de Nisip se deschide publicului în timp, spațiu și imaginație, oferind o fărâmă din spiritul nonconformist al Timișoarei. Clădirea de patrimoniu în care suntem găzduiți, Casa cu Atlanți, a fost construită între anii 1812 – 1816, în stil neoclasic, în Cetatea Timișoarei. Denumirea provine de la personajele din mitologia greacă reprezentate pe coloanele care alcătuiesc fațada clădirii.
 
În librăria noastră găsiți cărți din toate domeniile, o secțiune specială pentru cititori în limbă engleză, albume de artă și fotografie, ghiduri de călătorie, hărți montane și rutiere, suveniruri, jocuri de societate, jucării și cărți pentru copii, muzici fantastice și filme premiate.
 
Cartea de Nisip este un spațiu al gândirii libere, mereu în conformitate cu spiritul tineresc și cu valorile care ne-au ghidat încă de la începuturi. Librarii noștri iubesc cărțile și găsesc o mare satisfacție în a-i ajuta pe oameni să descopere cărți grozave de citit.
 
Ne dorim să continuăm cultivarea relațiilor în jurul cărților împreună cu clienți, scriitori, actori culturali, prieteni sau fani, locuitori din Timișoara sau cetățeni ai lumii.
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

Carduri acceptate

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Clinicile Medicis
Alt Club
Centrul de Cercetare in Istoriografie Filosofica si Filosofia Imaginarului
eventya
Facultatea de Stiinte politice, Filosofie si Stiinte ale Comunicarii
Teatrul Maghiar de Stat Csiki  Gergeli
TM2021
VIA RUMANIA CULTURA
ZILE SI NOPTI
Institut Francais
Radio Timisoara
Yankee Candle
de Banat.ro
Timisoreni.ro
Lex Hobby Store
Teatrul National Timisoara
Teatrul German de Stat
OPTI Web Design si Gazduire