Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
joi 05 martie 2015 18:00

Joi, 5 martie, de la ora 18.00, Chris Simion isi provoaca cititorii la Librarium Palas din Iasi, unde isi lanseaza noua sa carte 40 de zile, aparuta la editura Trei, un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos.


Dupa bestseller-ul Ce ne spunem cand nu ne vorbim, romanul 40 de zile este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta existentiala, cu alergie la minciuna si cu tulburari de maturitate. Jocul incepe cu o singura pista: sufletul tau. In fiecare zi cobori in tine, in adanc. N-ai cum sa te-ntorci, n-ai cum sa te-opresti, ci doar sa mergi inainte. Ultima zi este rascrucea, momentul deciziei: "incotro?". Cele 40 de zile de reflectie si sinceritate iti dau raspunsul si la final nu mai ai nicio sansa de ezitare... simti exact pe unde s-o iei.

Chris Simion s-a nascut pe 20 august 1977, in Bucuresti. A absolvit Universitatea Nationala de Arta Teatrala si Cinematografica „I.L. Caragiale“ – Bucuresti, sectia teatrologie, in 2000, si sectia regie teatru in 2005.
Prima carte, Dragostea nu moare. O concluzie la 16 ani, i-a fost publicata in 1994, autoarea fiind numita de criticul George Pruteanu „un fel de pui de Cioran in fusta lunga si neagra“. La 17 ani i se publica Dogmatica fericirii, iar in prefata cartii actorul Florian Pittis scrie: „Citindu-ti cartea am tras si eu o concluzie. «Vrei sa fii fericit? Daca esti pregatit sa suferi, iubeste!» Chris Simion... nu esti cumva o reincarnare a mea?“. Alte titluri publicate: Disperarea de a fi (1996); De ce nu suntem ceea ce putem fi? (1997); Spovedania unui condamnat (1998/2000); In fiecare zi, Dumnezeu se roaga la mine (2002), Ce ne spunem cand nu ne vorbim (Editura Trei, 2010).
Din 2009, Chris Simion este membra a Uniunii Scriitorilor din Romania.

Va asteptam cu drag!

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire