Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
miercuri 11 februarie 2015 18:00

Miercuri, 11 februarie, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iasi, Seven Hills International School va lansa proiectul Cafeneaua educationala. Evenimentul se adreseaza parintilor, cadrelor didactice si tuturor celor interesati de o noua perspectiva asupra temelor legate de educatie.

Proiectul isi propune aducerea in atentia publicului larg a importantei educatiei care transforma si contribuie la formarea si dezvoltarea holistica a copiilor.

 „Obiectivul principal al proiectului este sa ofere un spatiu de discutii si dezbateri cu privire la subiecte fierbinti ale educatiei din Romania si din lume, din perspective diferite. De asemenea, ne propunem sa aducem in atentia opiniei publice exemplele de buna practica si inovare in domeniul educatiei, ce pot fi preluate si multiplicate in contexte formale, nonformale sau informale”, a declarat prof. Liliana Romaniuc, director Seven Hills International School.

Cafeneaua educationala se va desfasura sub forma unor intalniri lunare, la care vor participa parinti si profesori, angajatori si reprezentanti ai autoritatilor locale si nationale cu roluri decizionale. Temele vor fi prezentate si supuse discutiilor participantilor si invitatilor speciali – personalitati ale spatiului educational, cultural, mediului de afaceri, formatori de opinie.

Reading to learn este tema primei editii a Cafenelei educationale, un workshop interactiv despre literatie, care le va dezvalui celor din public puterea lecturii in procesul de invatare. Printre invitatii speciali ai evenimentului se numara: conf. univ. dr. Ovidiu Gavrilovici, de la Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei Iasi, lect. dr. Ana-Maria Palimariu de la catedra de germanistica a Universitatii „Alexandru Ioan Cuza” Iasi, Toni Hritac, Redactor-sef „Ziarul de Iasi” si Dan Berinde, Executive & Team Coach LIM.

Partenerii proiectului sunt: Librarium Palas Mall, Fundatia pentru Educatie Internationala, British Council, Palas Iasi, Moo Caffe, Ziarul de Iasi, 7 Est, Buna Ziua Iasi si Tele M.

Seven Hills International School este singura scoala internationala din nord-estul tarii, cu predare exclusiv in limba engleza, care va fi acreditata de Cambridge International Examinations. Scoala a fost deschisa in luna septembrie 2014, in cladirea United Business Center 2 din ansamblul Palas.

Pentru inscrieri, trebuie sa confirmati participarea cu o zi inainte, la adresa de e-mail: librariumpalas@librariumgrup.ro.

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire