Contact Librăria Iulius Mall - Librarium

Doriti sa va dezvoltati creativitatea sau chiar sa deveniti scriitor? Acum aveti sansa sa va descoperiti si sa va dezvoltati talentul alaturi de un scriitor consacrat.

Incepand din ianuarie 2013, Asociatia URBIK demareaza primul program de cursuri de scriere creativa (creative writing) din Iasi si din regiunea Moldovei, cu titlul generic „SCRIITOR, adjectiv.”. Evenimentul are ca scopuri descoperirea de noi talente, promovarea scrierii creative in special in randul tinerilor, promovarea lecturii si a scriitorilor contemporani.

Cu cine veti lucra?
Cunoscutul scriitor Dan LUNGU va fi primul mentor al programului „SCRIITOR, adjectiv.” si isi va desfasura cursul de scriere creativa, axat exclusiv pe proza, timp de 8 saptamani, in perioada 25 ianuarie-25 martie 2013. Cursul este destinat in principal liceenilor si studentilor, dar intrarea este deschisa tuturor varstelor. Intalnirile se vor desfasura sambata, de la 10.00-12.00, in cadrul librariilor Librarium din Iasi (Avant-Garde si Palas).


Inscrierea
Grupa va fi constituita din maximum 10 cursanti (selectati de catre mentor). La inscriere este obligatorie trimiterea unei scurte scrisori de motivatie (maximum o jumatate de pagina A4) si, daca este cazul, 2-3 texte personale.

In ce va consta cursul?
Cursul se va axa pe exercitii practice de stimulare a creativitatii si discutii pe teme precum: 

„Cum alegem un subiect?”, „Cine, ce si mai ales cum povesteste?”, „Cum construim cu cuvinte: faptele, cuvintele si efectele cuvintelor”, „Tensiunea textului”, „Personaje, linii narative si lumi”, „Chestiunea timpului”, „Jocul punctelor de vedere si constructia realitatilor”, „Cum incepem si cum incheiem o povestire?”, „Cum alegem un titlu”, „Cum ne construim originalitatea” sau „Ce trebuie sa uitam din ceea ce am invatat”.


La ce poate folosi un curs de scriere creativa?
Va ajuta sa va descoperiti si sa va cultivati valentele creative; va permite sa deprindeti tehnicile scrisului; va ofera sansa de a lucra timp de doua luni alaturi de un scriitor cunoscut; va permite sa va faceti cunoscut talentul si sa va promovati scriitura; va ajuta sa va dezvoltati personalitatea prin intermediul scrisului.

Pentru detalii legate de inscriere: contact@urbik.eu.

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire