Contact Librăria Iulius Mall - Librarium
luni 22 septembrie 2014 16:30

Luni, 22 septembrie, de la ora 16.30, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul venetian), va avea loc lansarea cartii Start in ANTREPRENORIAT de Cristian Onetiu, eveniment ce se doreste a fi unul deschis, experiential si pozitiv, destinat antreprenorilor mici si medii, dar si tinerilor profesionisti ce isi doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu.

Afla toate secretele si mecanismele care genereaza succesul in afaceri si fericirea in viata. Simplu, practic, sustenabil, dovedit. De la STII la AI, spre DEVII, este calatoria antreprenorului care evolueaza natural spre success si fericire.

Evenimentele de lansare sustinute de Cristian Onetiu ofera publicului informatie intr-un mod relaxat dar profund, iar programele de dezvoltare personala create sunt transformatoare.

Prezentarea informatiilor intr-un mod interactiv mixate cu exercitiile practice si sesiunile inedite de intrebari si raspunsuri reprezinta doar cateva din zonele de mare interes ale evenimentului.

Cristian Onetiu este antreprenor cu o experienta de peste 15 ani, dar si psiholog si life coach pentru persoane publice care cauta succesul si implinirea personala. Aceasta combinatie unica il transforma intr-un antreprenor cu totul diferit in peisajul antreprenorial romanesc, dobandind o experienta unica in lucrul cu mii de oameni pana in prezent.

CE SPUN ALTII SPECIALISTI DESPRE CARTE:

„Aceasta nu este o carte! Daca o consideri doar o carte inseamna ca vrei doar sa inveti despre lumea antreprenorilor, nu sa devii unul...Pentru viitorul antreprenor START in Antreprenoriat este ceea ce inlocuieste la masinile moderne clasica cheie de contact... Este butonul care iti porneste motorul antreprenorial si te propulseaza in calatoria propriului business inainte sa ajungi la paginile de final. Si asa si trebuie! …Rareori mi-a fost dat sa vad niste sfaturi mai «contondente» si mai pline de adevar pentru cine vrea sa se dezvolte personal si antreprenorial in acelasi timp!” (Andy Szekely, autor „Decizii radicale pentru oameni destepti”, fondator BootCamp University) ___________________________________________________________________________

„Cred ca nu poate exista un ghid mai bun pe calea antreprenoriatului in Romania decat cineva care a construit de la zero o afacere de peste 10 milioane de euro si a ajuns in topul Forbes Romania. Va recomand cartea lui Cristi sa o aveti la indemana ca ghid indispensabil in fiecare zi de antreprenoriat de aici inainte. Spor la bani!” (Eusebiu Burcas, fondatorul Burcash – managementul banilor, www.burcash.ro) ______________________________________________________________________________

„Consider ca START in Antreprenoriat reprezinta un argument motivational scris in mod sincer de un antreprenor de succes. Aveti in fata un produs concret pentru explicarea eficienta a conceptului de antreprenoriat.” (Claudiu Vrinceanu, Redactor-sef al publicatiei Wall-Street.ro, promotor al inovatiei si al antreprenoriatului)

Va asteptam cu drag la eveniment!

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
 
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
Clubul de carte Iași
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Lex Hobby Store
Mumu Toys
Professor Puzzle
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire