Contact Librăria Felicia Mall - Librarium
joi 06 februarie 2014 18:00

Joi, 6 februarie, de la ora 18.00, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, parter, vis-a-vis de Caruselul Venetian), alaturi de Asociatia Psiterra, la workshop-ul „Cum discutam cu adolescentii despre sex”.

Va invitam sa discutam intr-un cerc mai larg si sa luati cu voi propriul parinte sau propriul copil. Este posibil ca unii parinti sa resimta un disconfort atunci cand abordeaza aceasta tema. Alti parinti prefera sa amane, iar motivele acestei amanari pot proveni din propriile povesti din adolescenta referitoare la educatia sexuala, la viziunea familiei de origine asupra sexului, la propria pozitionare si la atitudinea fata de sex (marginalizare, tabuizare sau desconsiderare). Majoritatea se simt ingrijorati cu privire la debutul vietii sexuale si la practicile sexuale ale adolescentilor lor. 

Indiferent daca va regasiti in randurile acestor parinti sau obisnuiti sa vorbiti direct cu adolescentul dumneavoastra va invitam la workshop-ul nostru Cum discutam cu adolescentii despre sex”, sa spuneti si sa ascultati povesti despre experiente din adolescenta, legate de educatia sexuala, pozitionarea fata de tematica sexuala, relatia dintre sex, intimitate si iubire, capacitatea de a-i asculta mai mult pe adolescenti, deschiderea si transparenta fata de adolescenti, strategia de comunicare potrivita pentru aceasta tematica.

Ovidiu Gavrilovici este tata de adolescent, conferentiar la Facultatea de Psihologie si Stiinte ale Educatiei, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, promotor activ al terapiei narative si al aplicatiilor acesteia.

Lacramioara Cojocaru este mamica de adolescenta, psihoterapeut eriksonian, psiholog narativist, psiholog clinician si  promotor activ al tehnicii Storytelling.

Aliona Dronic este psiholog si coordonator de programe la Asociatia Psiterra, este psiholog clinician voluntar la Spitalul Clinic “Dr.C.I.Parhon” sectia de Geriatrie. Momentan urmeaza cursuri de formare in terapia sistemica de cuplu si de familie si in terapia narativa.

Participarea la workshop este gratuita.

Va asteptam cu drag!

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Mumu Toys
Professor Puzzle
Lex Hobby Store
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire