Contact Librăria Felicia Mall - Librarium

Atelier de lectură și dezbatere "Vînătorii de cărți" de Jennifer Chambliss Bertman

marţi 12 decembrie 2017 17:00 - duminică 17 decembrie 2017 19:00

Cititori mari și mici,

 

Marți, 12 decembrie, de la ora 17:00 găzduim un atelier de lectură extrem de interesant. Cea mai nouă apariție din colecția Junior a editurii Polirom va fi dezbătută de elevii de la Liceul Teoretic "Vasile Alecsandri" din Iași și elevii Colegiului Național "Emil Racoviță" din Iași. 

Vor fi prezente și vor modera discuțiile 

 

Prof. Mihaela Vlioncu

Prof. dr. Ruxandra Nechifor

Prof. conf. dr. Emanuela Ilie

 

 

Vînătorii de cărți este una dintre cele mai vîndute cărți pentru copii în anul 2015 și a fost finalistă la numeroase premii.

Traducere din limba engleză şi note de Irina Iacob

Ilustraţii de Sarah Watts

Vîrsta recomandată: 12+

Emily are 12 ani şi s-a mutat de cîteva zile în San Francisco. Nu-i place nimic aici, cu o singură excepţie: e oraşul idolului ei, Garrison Griswold, un editor care a inventat cel mai apreciat joc online pentru şoarecii de bibliotecă. În Vînătorii de cărţi, căci acesta e numele jocului, cărţile sînt răspîndite prin toată ţara şi pot fi găsite cu ajutorul unor indicii care se adună într-un puzzle. Dar Emily află că Griswold a fost atacat şi e în comă, iar nimeni nu ştie nimic despre superjocul pe care urma să-l lanseze. Împreună cu noul ei prieten, James, Emily descoperă o carte foarte ciudată, plină de greşeli intenţionate. Toată lumea crede despre ea că face parte din jocul lui Griswold şi că va conduce la un premiu foarte valoros. Dar cei doi copii nu sînt singurii care încearcă să ajungă la premiu; în competiţie intră şi nişte tipi răi şi cruzi şi astfel începe o cursă contracronometru, în care miza jocului nu este doar să dezlegi misterul înaintea atacatorilor, ci mai ales să rămîi în viaţă pînă la sfîrşit.

Jennifer Chambliss Bertman predă creative writing și pînă la debutul ei din 2015 cu romanul Vînătorii de cărți a lucrat într-o editură pentru copii. În 2016 a publicat o continuare a Vînătorilor…Codul perfect, și în curînd va publica un volum independent, pentru copiii aflați la vîrsta gimnaziului. Vînătorii de cărți este una dintre cele mai vîndute cărți pentru copii în anul 2015 și a fost finalistă la numeroase premii.

 

COMENTARII

blog comments powered by Disqus
 
 
VIDEO

URMĂREŞTE-NE
 
  
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti Librarium TNB
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca Librăria Universităţii - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Librarium Iulius Mall - Iaşi FELICIA MALL - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Acaju
FILIT IASI
Muzeul Național al Literaturii Române Iași
Șotron. Festivalul Copilăriei
Centrul de dezvoltare personală SENSE
Faber Castell
Kaweco
Mumu Toys
Professor Puzzle
Lex Hobby Store
Yankee Candle
OPTI Web Design si Gazduire