Contact Grupul Librarium Iasi

Roxana recomandă

Catalogul ființelor fantastice

Ştiaţi că alvenii sunt mesagerii nevăzuţi ai zânelor? Sau că trowii sunt fiinţe cenuşi şi înalte asemănătoare oamenilor, însă asupra cărora domneşte un blestem groaznic?

Acest minunat catalog vă prezintă alfabetic numeroase fiinţe spectaculoase din diverse mitologii, personaje de legendă, monştri şi animale sacre, toate însoţite de o povestire ori un fragment de legendă care ilustrează caracteristicile lor sau care istorisesc episoade celebre din folclorul căruia îi aparţin. Enciclopedia cuprinde pagini întregi ilustrate care le vor atrage atenţia şi vor stârni interesul cititorilor mici, ca sa nu mai vorbim de pasionaţii de lumi fantastice. Lucrarea se adresează cititorilor tineri şi este un instrument perfect pentru a le face cunoştinţă cu domeniul fantasticului şi al mitologiei. Îl recomand cu căldură alături de Legendele OlimpuluiEnciclopedia Fantasy sau orice volum de basme populare.

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
Inaugurare Librarium Iulius Mall Iasi

Dragi prieteni, joi, 19 octombrie, sărbătorim împreună inaugurarea noii noastre librării. Vă așteptăm cu reduceri și premii speciale, iar în a doua parte a zilei v-am pregătit o serie de programe pentru iubitorii de carte și muzică.

URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Avant-Garde - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Lex Hobby Store
LEGO
Yankee Candle
AJS Iasi
AltIasi
Conica de Iaşi
Inoras
Psychology Center
Flacăra Iaşului
TIMPUL
Iaşul cultural
Iaşul universitar
News Iasi
Radio Iaşi
OPTI Web Design si Gazduire