Contact Grupul Librarium Iasi

Psy for Kids

Atelier de povesti terapeutice pentru copii, la Librarium Palas
duminică 24 noiembrie 2013 10:30

Atelier de povesti terapeutice pentru copii, la Librarium Palas

   
Atelier de dezvoltare emotionale pentru cei mici
duminică 31 martie 2013 11:00

Atelier de dezvoltare emotionala pentru copii

Acest atelier este un program educativ ce faciliteaza  optimizarea psiho-emotionala a copilului si il sprijina in dezvoltarea competentelor emotionale si sociale: acceptare neconditionata de sine, abilitati de relationare interpersonala, strategii de rezolvare de probleme si luare de decizii, abilitati de a face fata emotiilor problematice, abilitatea de comunicare cu parintii.

Modulele atelierelor au la baza un program educational conceput de specialisti in domeniul educatiei rational emotive si comportamentale in care se lucreaza dupa manuale special concepute in acest scop, adaptate la caracteristicile de varsta ale copiilor.

Activitatile sint concepute pentru a fi utilizate in grupuri de copii cu aproximativ aceeasi varsta si in fiecare saptamana abordeaza  secvential cate o abilitate sociala, emotionala, cognitiva. 

In fiecare duminica la ora 11.00, va asteptam cu cei mici la Librarium Palas pentru a imbina relaxarea si joaca cu dezvoltarea emotionala a copiilor dumneavoastra.

Coordonator program: Psih. dr. Diana Teodorescu- psihoterapeut specializat in terapii cognitiv comportamentale; psiholog specialist in psihologie educationala, cu peste 10 ani experienta in evaluare psihologica, consiliere si terapie pentru copii, adolescenti; formator in domeniul educational.

Taxa de participare: 20 lei

Inscrierile se fac telefonic  (0332.730.743 / 0754.096.248  ), pe e-mail (librariumpalas@librariumgrup.ro) sau direct in librarie.

Va asteptam cu drag!

 

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
Inaugurare Librarium Iulius Mall Iasi

Dragi prieteni, joi, 19 octombrie, sărbătorim împreună inaugurarea noii noastre librării. Vă așteptăm cu reduceri și premii speciale, iar în a doua parte a zilei v-am pregătit o serie de programe pentru iubitorii de carte și muzică.

URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Avant-Garde - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Lex Hobby Store
LEGO
Yankee Candle
AJS Iasi
AltIasi
Conica de Iaşi
Inoras
Psychology Center
Flacăra Iaşului
TIMPUL
Iaşul cultural
Iaşul universitar
News Iasi
Radio Iaşi
OPTI Web Design si Gazduire