Contact Grupul Librarium Iasi

Lansari de carte

Ioan-Florin Florescu despre Jurnal scotian la Librarium Palas
marţi 30 mai 2017 18:00

Ioan-Florin Florescu despre Jurnal scotian la Librarium Palas

Librarium Palas și Editura Polirom vă invită marţi, 30 mai, de la ora 18:00, la o întâlnire cu Ioan-Florin Florescu. Autorul va vorbi despreJurnal scoţian, alături de Lucian Dan Teodorovici şi Florin Lăzărescu. Întâlnire moderată de George Onofrei. Scris de un preot român din diasporă, volumulJurnal scoţianreuneşte o parte din textele de pe blo ..

Dan Ciupureanu in dialog cu cititorii ieseni despre romanul sau de debut, Omar si diavolii
joi 25 mai 2017 18:00

Lansare de carte: Omar si diavolii de Dan Ciupureanu

Joi, 25 mai, ora 18:00, la Librarium Palas,Dan Ciupureanu va dialoga cu cititorii ieșeni cu prilejul apariţiei romanului său de debutOmar şi diavolii, publicat recent în colecţia „Ego. Proză” a Editurii Polirom. Invitaţi, alături de autor: Şerban Axinte şi Paul Mihalache. „Un personaj memorabil acest Ian-Omar. Naraţiunea se dezvoltă insinuînd că locul ..

Lucian Dan Teodorovici despre Cel care cheamă cîinii, la Librarium

Lucian Dan Teodorovici despre ultimul roman, la Librarium

Joi, 18 mai, de la ora 18:00, la Librarium Palas din Iaşi (Str. Palas, nr. 7A), va avea loc lansarea celui mai nou roman semnat de scriitorul Lucian Dan Teodorovici, Cel care cheamă cîinii, apărut recent la Editura Polirom.

Invitaţi: Mirel Cană şi Liviu Antonesei.

Seara de poezie la Librarium
vineri 12 mai 2017 18:30

Seara de poezie la Librarium

Vineri, 12 mai, de la ora 18.30, la Librarium Palas, văinvităm la o întâlnire cu Radu Andriescu, prilejuităde apariția volumelor de poezieCând nu mai e aerșiGerul dintre ei(Casa de Editura Max Blecher). Invitați, alături de autor: Ștefan Manasia, Bogdan Crețu, Paul Mihalache Radu Andriescu a obținut premiulObservator culturalpentru poezie pe anul 2016 cu volumulC&ac ..

Florin Irimia lansează "Misterul masinuțelor chinezești"
joi 23 martie 2017 18:30

Florin Irimia lansează "Misterul mașinuțelor chinezești"

Joi, 23 martie, de la ora 18:30, scriitorul Florin Irimia va intra în dialog cu cititorii ieșeni, cu prilejul lansării celui mai nou volum de povestiri, "Misterul mașinutelor chinezești", apărut în colecția „Ego. Proză” a Editurii Polirom. Vă așteptăm cu drag! Invitați: Emanuela Ilie Liviu Antonesei Moderator: Adrian Botez Misterul maşinuţelor chin ..

marţi 28 februarie 2017 00:00 - 21:00

Lansarea volumului "Rostogol merge acasă"

Marți, 28 februarie, de la ora 18:00, vom găzdui lansarea la Iași a volumului "Rostogol merge acasă", de Lavinia Braniște. Mici sau mari, sunteți cu toții bineveniți să vă alăturați discuției și lecturii ce vor avea loc. Vă așteptăm cu drag! Lavinia Braniște este autoarea volumului Rostogol merge acasă, publicat în mai 2016 de editura Arthur. Cartea a câștigat ..

Dan Alexe, la Librarium Palas
vineri 25 noiembrie 2016 17:30

Dan Alexe, la Librarium Palas

Turneu de lansări: Dan Alexe despre poveştile picante din În punctul lui rebbe G. În perioada 17-25 noiembrie, Dan Alexe, scriitor, jurnalist şi cineast, va dialoga cu cititorii din ţară cu prilejul apariţiei volumului de povestiri În punctul lui rebbe G., publicat recent în colecţia „Ego. Proză” a Editurii Polirom. Învăluit într-o ..

Celebrul actor Ion Dichiseanu la Iasi

Celebrul actor Ion Dichiseanu la Iasi

Librarium Palas și editura Polirom vă invită sîmbătă, 2 iulie, la ora 17.00, la o întîlnire cu celebrul actor Ion Dichiseanu, prilejuită de lansarea volumuluiAm fost rivalul regelui. Povestea mea de iubire cu Sara Montiel, intrat de curînd în portofoliul editurii. Amfitrion: George Onofrei La jumătatea anilor ’60, Ion Dichiseanu o cunoaşte la Festi ..

Întîmplări și personaje cu Florin Lăzărescu la Librarium Palas
joi 25 iunie 2015 19:00

Întîmplări și personaje la Librarium Palas

Joi, 25 iunie, de la ora 19.00, la Librarium Palas din Iaşi (Str. Palas nr. 7A), Florin Lăzărescu – unul dintre cei mai apreciaţi prozatori şi scenarişti ai momentului – se va întîlni cu cititorii ieşeni şi va vorbi despre volumul său de micropovestiri Întîmplări şi personaje, apărut recent în colecţia „Ego-grafii” a Editurii Polir ..

Ana Barton şi Petronela Rotar la Librarium Palas
sâmbătă 30 mai 2015 18:30

Lansare dublă la Librarium Palas

Librarium Palas are plăcerea de a vă invita sâmbătă, 30 mai, la ora 18:30, să luaţi parte la dubla lansare a volumelor "Mamifer" al Anei Barton şi "alive" de Petronela Rotar, ambele apărute la Editura Herg Benet. Invitaţi, alături de cele două autoare: Liviu Antonesei Florin Cîntic "MamiferulAnei Barton e unul cu rădăcini de aluat în care se coc florile de ..

Joi, 28 mai, la ora 18:00
joi 28 mai 2015 15:29

Vasile Ernu vine la Iaşi

Joi, 28 mai, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Str. Palas nr. 7A), din Iaşi, va avea loc o discuţie pornind de la cel mai nou volum semnat de Vasile Ernu, Sectanţii, apărut în colecţia „Ego-Grafii”. Invitaţi, alături de autor: George Bondor, Bogdan Creţu, Ovidiu Gherasim-Proca, Vasile Dănuţ Jemna Moderator: Adrian Botez Volumul Sectanţii este primul din ..

Despre lumea lui Gheorghe Crăciun în cuvinte și imagini la Librarium Palas Iași
miercuri 27 mai 2015 11:36

Seria Gheorghe Crăciun la Librarium Palas

Miercuri, 27 mai, la ora 18.00, la Librarium Palas Iași (Str. Palas 7A), va avea loc un eveniment dedicat unuia dintre cei mai importanți scriitori români contemporani: Gheorghe Crăciun. Este vorba despre lansarea seriei de autor pe care Editura Cartea Românească i-a dedicat-o prozatorului la finele anului 2014 și care a debutat cu volumeleActe originale/ Copii legalizateșiMecani ..

Doina Ruști citește la Librarium Palas
miercuri 29 aprilie 2015 18:00

Doina Ruști citește la Librarium Palas

Librarium Palas (Palas Mall, vis-à-vis de Caruselul venețian) și Editura Polirom au plăcerea de a vă invita miercuri, 29 aprilie, la ora 18:00, să asistați la un eveniment deosebit. Doina Ruști va citi fragmente din cel mai recent roman al său, “Manuscrisul fanariot”, apărut la Editura Polirom. Alături de autoare, vor mai fi prezenți Nicoleta Munteanu, Emanuela Ilie ..

Cristina Nemerovschi își lansează cel mai nou roman la Librarium Palas
duminică 26 aprilie 2015 17:00

Librarium Palas găzduiește "Păpușile"

Duminică, 26 aprilie, la ora 17:00, Librarium Palas (Palas Mall, vis-à-vis de Caruselul venețian) găzduiește lansarea la Iași a celui mai nou roman al scriitoarei Cristina Nemerovschi, “Păpușile”. Alături de autoare vor fi prezenți ca invitați Nicoleta Dabija, Liviu Antonesei și Paul Gorban. Bucurându-se deja de o primire entuziastă din partea publicul ..

Lansare la Librarium Palas din Iasi: DVD-ul Cuvantul Regelui
vineri 27 martie 2015 18:00

Lansare la Librarium Palas din Iasi: DVD-ul Cuvantul Regelui

Vineri, 27 martie, incepand cu ora 18.00, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc evenimentul de lansare a DVD-ului Cuvantul Regelui. Convorbiri si momente cu si despre Regele Mihai I, organizat impreuna cu editura Curtea Veche Publishing. Vor lua cuvantul: autoarea Marilena Rotaru, academician Alexandru Zub, prof. dr. Catalin Turliu ..

Turneu de lansare Chris Simion – noul sau roman 40 de zile va fi lansat in 40 de orase
joi 05 martie 2015 18:00

Turneu de lansare - 40 de zile de Chris Simion

Joi, 5 martie, de la ora 18.00, Chris Simion isi provoaca cititorii la Librarium Palas din Iasi, unde isi lanseaza noua sa carte 40 de zile, aparuta la editura Trei, un roman-basm care iti da pofta de trait in adevar si frumos. Dupa bestseller-ul Ce ne spunem cand nu ne vorbim, romanul 40 de zile este un joc al introspectiei si al (re)gasirii de sine. Recomandat persoanelor aflate in deruta ex ..

Despre literatura si televiziune cu Daniela Zeca-Buzura, la Librarium Palas din Iasi
marţi 03 martie 2015 18:00

Despre literatura si televiziune cu Daniela Zeca-Buzura

Marti, 3 martie, incepind cu ora 18.00, la Librarium Palas (Palas Mall, nivel 0), Daniela Zeca-Buzura va dialoga cu cititorii ieseni pe tema „Literatura si televiziune”, pornind de la celebra trilogie orientala semnata de autoare: Istoria romantata a unui safari, Demonii vintului, Omar cel orb, toate trei aparute la editura Polirom si aflate pe lista de betselleruri ale editurii. Inv ..

7-8 februarie - Zilele Rosiei Montane, si la Librarium Palas
sâmbătă 07 februarie 2015 18:00

Cultura rezistentei-discutii, dezbatere si lansare de carte

Sambata, 7 februarie, de la ora 18.00, in cadrul Zilelor Rosiei Montane, va asteptam la o discutie pe marginea cartii lui Mihai Gotiu, Afacerea Rosia Montana, aparuta la editura TACT. Alaturi de autor, va fi prezent Sorin Jurca, locuitor al Rosiei Montane. Mihai Gotiuinvestigheaza Afacerea Rosia Montana de peste 11 ani. A realizat sute de interviuri, a facut numeroase drumuri si a locuit luni ..

Alina Mungiu-Pippidi, la Librarium Palas din Iasi
luni 15 decembrie 2014 18:00

Alina Mungiu-Pippidi, la Librarium Palas din Iasi

Luni, 15 decembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iaşi(Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), Alina Mungiu-Pippidi –una dintre cele mai cunoscute voci ale societăţii civile din România – se va întîlni cu cititorii ieşeni şi va vorbi despre cel mai recent volum de dialoguri cu renumitul jurnalist Vartan Arachelian,Tranziţia. Primii 25 de ..

Grigore T. Popa. Jurnalul unui savant roman in America se lanseaza in Avant-Garde
vineri 05 decembrie 2014 17:00

Lansarea cartii despre Grigore T. Popa la libraria Avant-Garde

Vineri, 5 decembrie 2014, ora 1700, la Libraria Avant-Garde Librarium din Iasi (Str. Lapusneanu, nr. 16), va fi lansat volumul Grigore T. Popa, Jurnalul unui savant roman in America (Ed. Filos, Bucuresti, 2014), editie ingrijita, note si postfata de Richard Constantinescu, prefata de Dumitru Radu Popa. Vor lua cuvantul: Dr. Razvan Constantinescu Dr. Richard Constantinescu, cel care a initi ..

Lansare de carte la Avant-Garde: Kazim de Andrei Zbirnea
vineri 28 noiembrie 2014 18:00

Lansare de carte la Avant-Garde: Kazim de Andrei Zbirnea

Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) si Editura Herg Benet va invita vineri, 28 noiembrie, de la ora 18.00, la un eveniment literar de exceptie: lansarea volumului de poezie KAZIM (contemporani cu primavara araba) de Andrei Zbirnea. Invitati: Doris Mironescu, Vlad alui Gheorghe, Matei Hutopila Moderator: Paul Gorban „Una din temele obsesive ale lui Andrei Zbirnea este c ..

Marius Chivu la Librarium Palas: Sfirsit de sezon
joi 27 noiembrie 2014 18:00

Marius Chivu la Librarium Palas: Sfirsit de sezon

Joi, 27 noiembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas din Iasi (Palas Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), Marius Chivu va dialoga cu Florin Lazarescu despre volumul de povestiriSfirsit de sezon, aparut recent in colectia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom. Invitati: membrii Clubului Logos Vizuale, cinematografice, cele 11 povestiri despre singuratate, boala si moarte ce c ..

Florin Irimia despre povestea 'noir' a ultimului sau roman, la Librarium Palas din Iasi
joi 13 noiembrie 2014 18:00

Povestea 'noir' a lui Florin Irimia, la Librarium Palas din Iasi

Captivant prin tonul de roman noir, prin atmosfera sumbra si confesiunile depresive, Citeva lucruri despre tine de Florin Irimia pare o poveste desprinsa din filme, pe cit de neverosimila, pe atit de fascinanta, la granita dintre vis si realitate. Joi, 13 noiembrie, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Str. Palas nr. 7A) din Iasi, scriitorul Florin Irimia va intra in dialog cu cititorii ieseni ..

Lansare de carte la Librarium Palas: cel mai nou roman semnat de Dan Lungu - Fetita care se juca de-a Dumnezeu

Librarium Palas: Fetita care se juca de-a Dumnezeu de Dan Lungu

Miercuri, 29 octombrie, de la ora 18.00, impreuna cu Editura Polirom, va invitam la lansarea celui mai nou roman al lui Dan Lungu, Fetita care se juca de-a Dumnezeu. Invitati, alaturi de autor: Irina Schrotter, Doris Mironescu Moderator: George Onofrei Actrita Pusa Darie va citi fragmente din roman. Un roman surprinzator, emotionant si plin de umor care exploreaza, prin ochii inocenti ai R ..

Disputa din micul Paris se lanseaza la libraria Avant-Garde

Disputa din micul Paris se lanseaza la libraria Avant-Garde

Grupul Librarium si Editura Karth - imprint Herg Benet Publishers va invita sambata, 25 octombrie, de la ora 15, la libraria Avant-Garde (Str. Al. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) la lansarea romanului „Disputa din Micul Paris” de Paula Lavric. Alaturi de autoare, vor fi prezenti si vor discuta despre noua aparitie editoriala Alina Mardare si Paul Gorban, iar Andrei Maftei va sustine un scu ..

Evenimente in cadrul FILIT: Romanul de debut - intalnire cu scriitorul francez Nicolas Clément
sâmbătă 04 octombrie 2014 11:00

Evenimente FILIT, la Librarium Palas

Librarium Palas si Institutul Francez din Romania – Iasi va invita sa luati parte la evenimentele care vor fi organizate in cadrul celei de-a doua editii a Festivalului International de Literatura si Traducere Iasi (1-5 octombrie 2014), ce vor avea ca subiect romanul de debut. Sambata, 4 octombrie, ora 11.00 (Librarium Palas): Romanul de debut: Intalnire cu scriitorul francez Nicolas Cl&e ..

Cei care schimba jocul, miercuri, la Librarium Palas
miercuri 01 octombrie 2014 18:00

Cei care schimba jocul, miercuri, la Librarium Palas

Miercuri, 1 octombrie, ora 18:00, va asteptam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), unde va avea loc lansarea cartii Cei care schimba jocul. Cum gandesc, decid si actioneaza antreprenorii romani care se bat cu multinationale, aparuta la Editura Publica, alaturi de autoarele cartii, Mona Dirtu si Andreea Rosca. Moderator: Prof. univ. Stefan Prutianu A ..

Eveniment la Librarium Palas: lansarea cartii START in ATREPRENORIAT de Cristian Onetiu
luni 22 septembrie 2014 16:30

Eveniment la Librarium Palas: START in ATREPRENORIAT

Luni, 22 septembrie, de la ora 16.30, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul venetian), va avea loc lansarea cartii Start in ANTREPRENORIAT de Cristian Onetiu, eveniment ce se doreste a fi unul deschis, experiential si pozitiv, destinat antreprenorilor mici si medii, dar si tinerilor profesionisti ce isi doresc sa inceapa o afacere pe cont propriu. Afla t ..

Intilnire cu BEBE MIHAESCU, la Librarium Palas din Iasi
joi 24 iulie 2014 18:30

Intilnire cu BEBE MIHAESCU, la Librarium Palas din Iasi

Joi, 24 iulie, ora 18.30, va invitam la Librarium Palas (Str. Palas, nr. 7A Iasi), la o intalnire cu renumitul specialist in sexologie Bebe Mihaescu, cu prilejul aparitiei volumuluiCorp, sexualitate si psihoterapie, publicat recent la Editura Polirom. Cum poate iubirea sa vindece? Ce faci cind vechi frustrari rabufnesc pe neasteptate? Cum afli daca in spatele fanteziilor tale nu se ascun ..

Florin Dan Prodan si Matei Hutopila isi lanseaza volumele de poezie in Avant-Garde
marţi 01 iulie 2014 18:00

Florin Dan Prodan si Matei Hutopila, la Avant-Garde

Marți, 1 iulie, de la ora 18, la Libraria Avant-Garde din Iasi (str. Lapusneanu, nr. 16) va avea loc o dubla lansare de carte. Cei doi autori, membri ai grupului literar Zidul de Hartie <http://ziduldehartie.wordpress.com> din Suceava, fondat in 2008, sunt poeții Florin Dan Prodan si Matei Hutopila. Ambele carți, Poeme si note informative despre eroi si morminte siBukowina uebe ..

Petronela Rotar – intalnire cu cititorii la Libraria Avant Garde, Iasi
sâmbătă 28 iunie 2014 16:30

Petronela Rotar – intalnire cu cititorii la Avant Garde

Libraria Avant Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) si Editura Herg Benet va invita sambata, 28 iunie, de la ora 16.30, la intalnirea cu scriitoarea Petronela Rotar, autoarea volumului O sa ma stii de undeva. Alaturi de autoare, vor fi prezenti: Liviu Antonesei si Paul Gorban Petronela Rotar a debutat recent cu volumul O sa ma stii de undeva, un foarte expresiv si autentic mix de proza lirica ..

Lansare de carte la libraria Avant-Garde:  Radio in zapada, de Adrian G. Romila

Lansare in Avant-Garde: Radio in zapada, Adrian G. Romila

Sambata, 21 iunie, de la ora 17.00, va avea loc lansarea volumului Radio in zapada, de Adrian G. Romila, aparut recent la editura Tracus Arte. Invitati, alaturi de autor: Antonio Patras, Doris Mironescu, Paul Gorban Daniel Cristea-Enache despre Radio in zapada si Adrian G. Romila: „Pentru a scrie proza scurta de cel mai bun nivel, este nevoie de citeva calitati si dexteritati. In ..

Lansarea volumului de poezie Elefantul de campie, la Avant-Garde
luni 16 iunie 2014 18:00

Lansarea volumului de poezie Elefantul de campie, la Avant-Garde

Luni, 16 iunie, de la ora 18.00, va asteptam la o intalnire in Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) - lansarea volumului de poezie Elefantul de campie, de Constantin Iftime, aparut recent la editura Cartea Romaneasca. Invitati, alaturi de autor: Liviu Antonesei si Serban Axinte „Cind am scrisVreau alta realitate. Arta, merg pe mina ta, aveam o tensiune a limbii care ma do ..

Avant-Garde, partener al evenimentului sustinut de George Banu la Iasi
duminică 01 iunie 2014 11:00

Avant-Garde, partener al evenimentului sustinut de George Banu

George Banu conferentiaza la Iasi Duminică, 1 iunie, la ora 11.00, în Foaierul Teatrului Naţional „Vasile Alecsandri” din Iaşi, teatrologul George Banu va susţine o conferinţă pornind de la volumeleMonologurile neîmplinirii, cu desene de Helmut Stürmer şi Roxana Popescu, şiIubire şi neiubire de teatru,traducere semnată de Ileana Littera, ambele apărute &ic ..

“FONOTECA EXCELENŢEI”, un proiect semnat de Raluca Diaconiuc, la Librarium Palas
miercuri 28 mai 2014 18:00

“FONOTECA EXCELENŢEI”, la Librarium Palas

Librarium Palas vă invită miercuri, 28 mai, de la ora 18, la  lansarea cărţii şi audiobook-ului “FONOTECA EXCELENŢEI”,  sub semnătura jurnalistului Raluca Daria Diaconiuc.

Despre gazetarie si literaDespre gazetarie si literatura cu Mihai Radu, la Librarium Palastura cu Mihai Radu, la Librarium Palas
vineri 04 aprilie 2014 18:00

Despre gazetarie si literatura cu Mihai Radu, la Librarium Palas

Vineri, 4 aprilie, la ora 18.00, Librarium Palas (Str. Palas 7A) şiEditura Polirom vă invităla o discuţie despre gazetărie şi literatură cu Mihai Radu, jurnalist laCaţavencii, cel care semnează, împreunăcu Simona Tache, volumul Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut. Eveniment prilejuit de lansarea primului roman semnat de Mihai Radu,Sebastian, ceilalţi şi-un cî ..

Intalnire cu Mircea Diaconu la Librarium Palas
joi 20 martie 2014 18:00

Intalnire cu Mircea Diaconu la Librarium Palas

Joi, 20 martie, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Veneţian), va avea loc lansarea volumului La noi, cînd vine iarna de Mircea Diaconu, însoţită de o lectură publică. Romanul a apărut recent, în colecţia „Fiction Ltd.” a Editurii Polirom. Invitaţi: Oltiţa Cîntec, Nicoleta Munteanu, Lucian Dan Teodor ..

Lansare de carte la libraria Avant-Garde: Sebastian si lumea lui de Dana Pirvan-Jenaru
vineri 14 martie 2014 18:00

Lansare de carte la Avant-Garde: Sebastian si lumea lui

Vineri, 14 martie, de la ora 18.00, vă invităm la librăria Avant-Garde (Str. Lăpuşneanu, nr. 16, Iaşi), la o discuţie cu criticul literar Dana Pîrvan-Jenaru despre cea mai recentă carte a sa, Sebastian şi lumea lui, apărută la Grupul Editorial Art. Invitaţi, alături de autoare: Valeriu Gherghel, Doris Mironescu şi Bogdan Creţu „O întrebare pe care ne-o punem &i ..

Lansare de carte la libraria Avant-Garde: Urma de Adrian Alui Gheorghe
joi 27 februarie 2014 17:00 - 19:00

Lansare de carte la libraria Avant-Garde

Joi, 27 februarie, de la ora 17.00, la Librăria Avant-Garde (Str. Lăpuşneanu, nr. 16) din Iaşi, va avea loc lansarea romanului Urma, de Adrian Alui Gheorghe, apărut recent la Editura Cartea Românească. Invitaţi, alături de autor: Livia Iacob, Ioan Holban şi Magda Ursache. Urma nu este cartea unui poet convertit la proză, ci e un roman scris după toate regulile genului. Subie ..

Book signing, sambata, la libraria Avant-Garde din Iasi
sâmbătă 18 ianuarie 2014 13:00

Book signing, sambata, la libraria Avant-Garde din Iasi

Sâmbătă, 18 ianuarie, de la ora 13.00, vă invităm la librăria Avant-Garde, alături de Aldous Mina, pentru a discuta despre volumul său, apărut în limba engleză, Faceconomics, o carte despre noile strategii de dezvoltare economică bazată pe avantajele reţelelor sociale. Cartea scoate în evidenţă atuurile utilizării reţelelor sociale în strategiile de penetr ..

Lansare de carte la Librarium Palas: Fratele mut. La nord apa e curata de Vlad A. Gheorghiu
joi 12 decembrie 2013 19:00

Lansare de carte la Librarium Palas

Joi, 12 decembrie, de la ora 19.00, la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea volumului Fratele mut. La nord apa e curata de Vlad A. Gheorghiu. Alaturi de autor, sunt invitati: criticul literar Doris Mironescu si poetii: Bogdan Federeac si Matei Hutopila. „Mi se pare ca Vlad A. Gheorghiu si-a aflat drumul. Treaba lui ca prefera sa cal ..

Lansare de carte la Avant-Garde: 69 de poeme de dragoste de Leonard Ancuta
joi 03 octombrie 2013 18:00

Lansare de carte la Avant-Garde: 69 de poeme de dragoste

Joi, 3 octombrie, de la ora 18.00, la libraria Avant-Garde Librarium din Iasi (Str. Lapusneanu, nr. 16), va avea loc lansarea volumului de poezie 69 de poeme de dragoste de Leonard Ancuta.

Invitati, alaturi de autor: Serban Axinte si Paul Gorban.

Lansare de carte: Apaosuri de Catalin Mihai Stefan
joi 11 iulie 2013 18:00 - 20:00

Lansare de carte: Apaosuri de Catalin Mihai Stefan

Joi, 11 iulie, de la ora 18.00, la libraria Avant-Garde Librarium (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi), va avea loc lansarea volumului de poezie Apaosuri de Catalin Mihai Stefan. Invitati: Emanuela Ilie, Serban Axinte, Nicolae Cretu Moderator: Paul Gorban Catalin-Mihai Stefan a reusit sa scrie o carte tulburatoare despre avatarurile unei identitati in curs de revelare. Poemele sale, imagini fulgu ..

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi: (R)umori  de Razvan Constantinescu
marţi 09 iulie 2013 18:30 - 20:30

Lansare de carte: (R)umori de Razvan Constantinescu

Marti, 9 iulie, incepand cu ora 18.30, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), la prezentarea volumului (R)umori de Razvan Constantinescu, aparut la editura Adenium. Amfitrion: Liviu Antonesei Volumul (R)umori este rezultatul selectiilor comentariilor doctorului Razvan Constantinescu pe Facebook din ultimii trei ani, luari de pozitii, art ..

Lansare anulata: Discutie despre romanul Mamica la doua albastrele de Doina Rusti si proiectie de film,  la Librarium Palas din Iasi
joi 13 iunie 2013 18:00 - 20:00

Lansare anulata: Mamica la doua albastrele, de Doina Rusti

Din motive obiective, Doina Rusti nu va mai putea ajunge pe 13 iunie la Iasi. Ne cerem scuze, vom reprograma evenimentul si vom anunta! Joi, 13 iunie, incepand cu ora 18.00, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, vis-a-vis de Caruselul Venetian), la o discutie despre romanul Mamica la doua albastrele de Doina Rusti, aparut la editura Polirom, urmata de o proiectie de film. Alatur ..

Lansare de carte la libraria Avant-Garde din Iasi:  Memorii din biblioteca ideala  de Bogdan Suceava
luni 03 iunie 2013 18:00 - 20:00

Lansare de carte la libraria Avant-Garde din Iasi

Luni, 3 iunie, ora 18.00, va invitam la Libraria Avant Garde din Iasi (Str. Lapusneanu, nr. 16), la o discutie despre volumul Memorii din biblioteca ideala de Bogdan Suceava (Polirom, 2013). Alaturi de autor, vor participa: Liviu Antonesei, Bogdan Cretu si Serban Axinte.

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi:  Un singur cer deasupra lor de Ruxandra Cesereanu
marţi 14 mai 2013 18:00 - 20:00

Un singur cer deasupra lor de Ruxandra Cesereanu

Marti, 14 mai, de la ora 18.00, la Librarium Palas (Str. Palas, nr. 7A) din Iasi, va avea loc lansarea celui mai nou roman al Ruxandrei Cesereanu, Un singur cer deasupra lor, aparut in colectia „Ficton LTD” a Editurii Polirom. Vor lua cuvintul, alaturi de autoare: Valeriu Gherghel si Florin Irimia. Un roman-fresca despre transformarile petrecute in Romania de la inceputurile obseda ..

Lansare de carte: Asperger de Rita Chirian
joi 18 aprilie 2013 18:00 - 20:00

Lansare de carte: Asperger de Rita Chirian

Joi, 18 aprilie, de la ora 18.00, va asteptam la Librarium Palas, in cadrul Salonului de Literatura, unde criticii literari Bogdan Cretu si Serban Axinte vor lansa volumul de poezie Asperger, aparut la Cartea Romaneasca si semnat de Rita Chirian. Vor citi proza Victor Tutuianu si Teodor Bordeianu. Moderatori: Mirel Cana, Liviu Antonesei, Paul Gorban. Asperger este un slideshow: feminitate si a ..

Lorena Lupu, alaturi de Emil Brumaru si Liviu Antonesei, la Librarium Palas din Iasi
vineri 29 martie 2013 18:00

Lorena Lupu, alaturi de Emil Brumaru, lanseaza Dona Juana

Vineri, 29 martie, de la ora 18.00, la Librarium Palas Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea romanului erotic Dona Juana (Fals tratat de mitologie contemporana) in prezenta autoarei, Lorena Lupu. Romanul, devenit un hit pe internet, este prefatat de Cristian Mungiu si Dan-Silviu Boerescu si a aparut la editura Herg Benet. Invitati: Emil Brumar ..

Lansare de carte la Librarium Palas din Iasi: Papadia electrica de Serban Axinte
vineri 22 martie 2013 18:00 - 20:00

Papadia electrica

„sa ni se ridice din inima o lumina atat de puternica incat cusatura lumilor sa nu se mai vada” Vineri, 22 martie, incepand cu ora 18.00, la Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Veneţian), va avea loc lansarea volumului de poezie Papadia electrica de Serban Axinte, aparut la editura Casa de Pariuri Literare. Invitaţi, alaturi de autor: Doris Mironescu, Antonio Patras si Adrian ..

Lansarea albumului Coreea de Nord, un lagar cit o tara de Adelin Petrisor, la Librarium Palas
vineri 18 ianuarie 2013 18:00 - 20:00

Adelin Petrisor, la Iasi

 

 

Lansare de carte: Celalalt pamant de Paul Mihalache
joi 20 decembrie 2012 17:00 - 19:00

Lansare de carte

Joi 20 decembrie, de la ora 17.00, la Libraria Avant-Garde Librarium va avea loc lansarea cartii „Celalalt pamant” a scriitorului Paul Mihalache, Invitati: Doris Mironescu si Bogdan Cretu. Paul Mihalacheeste absolvent al Facultatii de Filosofie, Universitatea Bucuresti. In 2007 i-a aparut volumul de proza scurta "Ceasuri tarzii", la editura Lumen din Iasi, pentru care a obtinut Pre ..

Emil Brumaru si Bogdan Cretu, intr-o discutie despre Jucaria mortului, la Librarium Palas

Emil Brumaru si Bogdan Cretu, la Librarium Palas

Joi, 15 noiembrie, de la ora 19.00, la Librarium Palas (situata vis-à-vis de Caruselul Venetian), va avea loc lansarea volumului de poezie Jucaria mortului de Constantin Acosmei, aparuta la editura Casa de Pariuri Literare. Invitati, alaturi de autor: Emil Brumaru si Bogdan Cretu „Acosmei a ramas (ca si Ruxandra Novac) autorul unei singure carti. Majuscula se subintelege. Si tot ..

Pervertirea de dupa Sange satanic, sambata la libraria Avant-Garde
sâmbătă 09 iunie 2012 16:00 - 18:00

Pervertirea de dupa Sange satanic

Sambata, 9 iunie, incepand cu ora 16.00, Libraria Avant-Garde (str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) impreuna cu editura Herg Benet va invita la lansarea romanului Pervertirea de Cristina Nemerovschi, autoarea «primului roman metalist din literatura romana» Sange satanic (Herg Benet, 2010, 2011). Invitati: Cristina Nemerovschi Liviu Antonesei Paul Gorban Moderator: Alexandru Voi ..

Lansare de carte: Ce ne spunem cand nu ne vorbim de Chris Simion
sâmbătă 26 mai 2012 16:00 - 18:00

Ce ne spunem cand nu ne vorbim

Mă auzi? Caută neîncetat să rămâi liber. Inima ta poate iubi tot ce doreşte. În fiecare răsărit de soare există ceva frumos. Călătoria aceasta nu poate avea sfârşit." Sambata, 26 mai 2012, incepand cu ora 16:00, la libraria Avant-Garde Librarium (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi) va avea loc lansarea volumului Ce ne spunem cand nu ne vorbim, partea I, de Chris Si ..

Lansare de carte: Eminescu explicat fratelui meu de Ioana Bot
joi 24 mai 2012 11:30 - 13:00

Eminescu explicat fratelui meu

Editura Art si Libraria Avant-Garde va invita joi, 24 mai, in sala Ferdinand a Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi, unde, de la ora 11.30, va avea loc lansarea volumului Eminescu explicat fratelui meu, de Ioana Bot. Vor participa: Lacramioara Petrescu, Ioana Bot si Antonio Patras. Mai poate fi citita poezia lui Eminescu, astazi, cu ochi strain, adica &nd ..

Lansare de carte la libraria Avant-Garde: Ich bin ein berliner de Gabriel Andronache
marţi 22 mai 2012 17:00 - 19:00

Lansare de carte la libraria Avant-Garde

Marti, 22 mai, de la ora 17:00, la libraria Avant-Garde Librarium (str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi), va avea loc lansarea volumului Ich bin ein berliner de Gabriel Andronache, aparut la editura Herg Benet. Evenimentul are loc in cadrul celei de-a sasea editii a EuroART, festival de teatru profesionist. Invitat: Ioan Milica Organizatori ai evenimentului: Libraria Avant-Garde, Fundatia Culturala ..

Daniel Cristea-Enache, Antonio Patras si Clara Mares lanseaza ZIDUL DE STICLA la libraria Avant-Garde
joi 26 aprilie 2012 14:00 - 15:30

Daniel Cristea-Enache si Antonio Patras, la Avant-Garde

Joi, 26 aprilie, incepand cu ora 14.00, la libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16, Iasi), va avea loc lansarea volumului Zidul de sticla. Ion D. Sirbu in arhivele securitatii de Clara Mares, aparut la editura Curtea Veche. Invitati, alaturi de Clara Mares: Daniel Cristea-Enache Antonio Patras «Ion D. Sirbu! Utopicul socialist blagian, dulce compatimitor al minerilor mitologici ..

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
Inaugurare Librarium Iulius Mall Iasi

Dragi prieteni, joi, 19 octombrie, sărbătorim împreună inaugurarea noii noastre librării. Vă așteptăm cu reduceri și premii speciale, iar în a doua parte a zilei v-am pregătit o serie de programe pentru iubitorii de carte și muzică.

URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Avant-Garde - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Lex Hobby Store
LEGO
Yankee Candle
AJS Iasi
AltIasi
Conica de Iaşi
Inoras
Psychology Center
Flacăra Iaşului
TIMPUL
Iaşul cultural
Iaşul universitar
News Iasi
Radio Iaşi
OPTI Web Design si Gazduire