Contact Grupul Librarium Iasi

Alte evenimente

joi 19 octombrie 2017

Inaugurare Librarium Iulius Mall

Librarium Iulius Mall inaugurează joi, 19 octombrie, noul spațiu aflat în centru comenrcial Iulius Mall, la etajul II, cu o serie de evenimente destinate publicului larg. La ora 16:00 va avea loc un Quiz de literatură adresat copiilor cu vîrsta între 7 și 14 ani. Participarea este gratuită, iar cîștigătorii vor fi recompensați cu premii constînd în ..

Librarium Iasi isi redeschide usile pentru cititori

Librarium Iasi isi redeschide usile pentru cititori

Dragi cititori și prieteni ai Librarium Iași, vă anunțăm că marți, 10 octombrie 2017, ora 10.00, librăria situată în Iulius Mall (etaj II) își deschide ușile și vă așteaptă într-un nou spaţiu atrăgător şi prietenos. După cum vă promiteam la începutul verii, vă veţi întâlni cu aceeaşi echipă de librari şi aceeaşi ofertă de carte şi ..

Librarium Iași – o nouă locație în curând

Librarium Iași – o nouă locație în curând

Dragi cititori și prieteni ai Librarium Iași, vă anunțăm că în următoarea perioadă librăria din Palas Shopping Mall va fi închisă pentru realizarea inventarului anual și pentru a pregăti deschiderea unei noi librării în Iași. Vom anunța în curând noua locație a librăriei pe site-ul nostru (www.librariaavantgarde.ro) și pe pagina de facebook. Î ..

Workshop - Divortul, implicatii juridice si psihologice

Invitati: Cecilia Harip - psiholog clinician in supervizare, educator parental Circle of security Maria Madalina Rosu - avocat in Baroul Iasi, expertiza: dreptul familiei

VINO la LIBRARIUM
duminică 23 aprilie 2017 10:00 - 22:00

VINO la LIBRARIUM

Pe 23 aprilie, între orele 10.00 și 22.00, vă așteptăm la Librarium pentru a sărbători Ziua Internațională a Cărții. Cum? Oferindu-vă 25% reducere la cărțile alese de dumneavoastră. Dacă nu stiți ce să alegeți, librarii noștri vă pot oferi zeci de recomandări dintre cele mai diverse. Bucurați-vă de cele mai noi cărți, de cele mai vândute sau pur și simplu de ..

Serile Crilia: Cum putem fi oameni mai buni într-o lume prea grăbită să mai spună: "Mulțumesc!"
joi 30 martie 2017 18:00

Serile Crilia la Librarium

Joi, 30 martie, vă invităm, alături de echipa Crilia și Alina Cojocaru, să luați parte la o discuție desprevaloarea relațiilor pe care o avem cu cei din jurul nostru într-o perioadă în care sistemul nostru de valori este definit de Like-uri, de capacitatea de a-i critica și desconsidera pe ceilalți, de superficialitate. Vom mai vorbi despre importanța respectului, demnită ..

1 + 1 cadou la Editura Publica
miercuri 01 martie 2017 00:08 - vineri 31 martie 2017 00:00

1+1 cadou la Editura Publica

În luna martie, la orice titlu cumpărat de la Editura Publica, primiți cadou "Invizibilii. Puterea muncii anonime într-o eră a autopromovării necruțătoare" de David Zweig. Într-o cultură în care atât de mulți aspiră la laude și glorie, ce fel de persoană e cea care își găsește satisfacția în munca neștiută de nimeni? Pornind de la cel ..

Lansare de carte - "Cerul senin" de Ştefan Manasia
sâmbătă 27 februarie 2016 18:00

Lansare de carte - "Cerul senin" de Ştefan Manasia

Sâmbătă, 27 februarie, de la ora 18, vă aşteptăm la întâlnirea cu poetul clujean Ştefan Manasia şi invitaţii săi, Doris Mironescu, Bogdan Creţu, Radu Andriescu şi Şerban Axinte, să discutăm despre ultimul său volum de poezie,Cerul senin, apărut la ed. Charmides în toamna lui 2015. Manasia e unul dintre ultimii detectivi sălbatici (vânători, ar zice ..

Ziua Mondiala a Poeziei, sarbatorita pe 22 martie la  Librarium Palas din Iasi
duminică 22 martie 2015 16:00

Ziua Mondiala a Poeziei, sarbatorita la Librarium Palas

Duminica, 22 martie, incepand cu ora 16:00, la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, vis-à-vis de Caruselul Venetian) sarbatorim Ziua Mondiala a Poeziei in parteneriat cu Asociatia Romeni i Moldavi in Veneto. In cadrul evenimentului, publicul iesean se va intalni cu poeti italieni, invitati speciali ai acestui eveniment. Moderator: Nicoleta Dabija Intalnirea de duminica are loc ..

In luna februarie, vino la Librarium sa alegi cadoul perfect pentru cel drag
01 februarie 2015 - 28 februarie 2015

Vino la Librarium sa alegi cadoul perfect pentru cel drag

Seara multiculturala la libraria Avant-Garde:  Iașul multicultural, Iașul cosmopolit, Iașul multietnic
sâmbătă 20 septembrie 2014 17:00

Seara multiculturala la libraria Avant-Garde

Sâmbătă, 20 septembrie 2014, ora 17.00, la librăria Avant-Garde Iași (Lăpușneanu 16), va avea loc lansarea publicației Iașul multicultural. Ghidul diversității etnice a municipiului, proiect realizat de Asociația euRespect cu sprijinul financiar al Guvernului României, Departamentul pentru Relații Interetnice. Lansarea broșurii realizate de voluntarii euRespect va avea l ..

Librarium Palas si Quiz Iasi vor sa te ia la intrebari
duminică 10 august 2014 19:00

Librarium Palas si Quiz Iasi vor sa te ia la intrebari

Pentru cititorii pasionați cărora le place competiția, dar și pentru cei care vor să întâlnească alți cititori pe măsură, organizăm, împreună cu Quiz IaȘi, Campionatul Devoratorilor de Literatură! Marea înfruntare va avea loc duminică, la ora 19:00, în librăria noastră. Se poate concura în echipe de cel mult 4 jucători, sau pe cont propriu, at& ..

Avant-Garde, partener al Festivalului Multicolor, editia a VI-a
26 mai 2014 - 01 iunie 2014

Avant-Garde, partener al Festivalului Multicolor, editia a VI-a

Librăria Avant - Garde este din nou alături de Festivalul Multicolor și va amenaja un spațiu special cu autorii specifici fiecărei țări în parte. De asemenea, în fiecare zi a festivalului, în librărie vă veți putea delecta cu muzica specifică culturii în cauză și veți primi o reducere de 10% la titlurile autorilor din țara respectivă.

Noaptea devoratorilor de carte, la Avant-Garde
sâmbătă 17 mai 2014 18:00

Noaptea devoratorilor de carte, la Avant-Garde

„Provocarea feminităţii…pentru femei…pentru bărbaţi”,  joi, la Librarium Palas
joi 06 martie 2014 18:00 - 20:00

Provocarea feminitatii, la Librarium Palas

Joi, 6 martie, de la ora 18.00, Librarium Palas (Palas Shopping Mall, parter, vis-a-vis de Caruselul Veneţian) vă invită, alături de Asociaţia Psiterra, la workshop-ul „Provocarea feminităţii...pentru femei...pentru bărbaţi”. Feminitatea este un concept complex şi vag definit, neavînd o definiţie universal acceptată. Feminitatea se referă la comportamente şi atitu ..

Atelier de origami, pe 14 februarie, la Librarium Palas
vineri 14 februarie 2014 13:00

Atelier de origami, la Librarium Palas

Cultura traditionala vs. cultura eletronica
marţi 11 februarie 2014 18:00

Cultura traditionala vs. cultura eletronica

”Când ţi se spune "acesta ştie carte" Te-nclini şi chiar te dai mai la o parte. Dar cum răspunzi când se afirmă, net, Că "domnul ăsta ştie... Internet"?” (epigramă de Ion Bucheru din Spinii trandafirului, 2008). Marti, 11 Februarie, de la ora 18.00, va asteptam la Librarium Palas din Iasi (Palas Shopping Mall, parter), alaturi de Asociatia Salvati Copiii ..

Indragosteste-te de-o carte!
10 februarie 2014 - 28 februarie 2014

Indragosteste-te de-o carte!

În luna februarie, Librarium te provoacă la un ”blind date”! Acceptă o întîlnire cu o carte necunoscută și cine ştie…poate te vei îndrăgosti de la prima pagină! E simplu! Alege o carte, cumpăr-o, ia-o acasă, despacheteaz-o, citeşte-o! Cine ştie? S-ar putea să te îndrăgosteşti! Îndrăzneşte! Toate titlurile intrat ..

Workshop la Librarium Palas din Iasi: „Cum discutam cu adolescentii despre sex”
joi 06 februarie 2014 18:00

„Cum discutam cu adolescentii despre sex”

Joi, 6 februarie, de la ora 18.00, va invitam la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, parter, vis-a-vis de Caruselul Venetian), alaturi de Asociatia Psiterra, la workshop-ul „Cum discutam cu adolescentii despre sex”. Va invitam sa discutam intr-un cerc mai larg si sa luati cu voi propriul parinte sau propriul copil. Este posibil ca unii parinti sa resimta un disconfort atunci cand a ..

Daniel Buleu vine in cadrul Serilor CRILIA, la Librarium Palas
joi 28 noiembrie 2013 18:00

Daniel Buleu vine in cadrul Serilor CRILIA, la Librarium Palas

Librarium Palas si Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany vă invită joi, 28 noiembrie, începând cu ora 18.00, la Serile CRILIA. Invitatul acestei ediţii este Daniel Buleu, lider al unei companii ieşene. BANII SAU VIAȚA? Daniel Buleu vine să ne vorbească despre un subiect care ar trebui să intereseze pe toți cei care își doresc bani, dar își doresc să și gust ..

Sarbatorim Zilele Internationale ale cafelei, la Librarium Palas
28 septembrie 2013 - 29 septembrie 2013

Zilele cafelei, la Librarium Palas

Poţiune magică pentru filozofi, elixirul diavolului pentru societate, cafeaua şi-a infiltrat geniul vorbăreţ în minţile gânditoare ale Europei din Epoca Luminilor. Apoi, în câteva secole, a cucerit întreaga planetă. De la Veneţia la Viena, de la Madrid la Lisabona, de la Praga la Saint-Germain-des-Prés, această „pudră" în căutare de ave ..

Promotie estivala, la Librarium Palas si Avant-Garde
01 august 2013 - 31 august 2013

Promotie estivala, la Librarium Palas si Avant-Garde

In luna august continuam promotia estivala, tentanta ca o limonada rece: 75% reducere la oricare a treia carte din cele 75 de titluri atent selectate pentru dumneavoastra. Reducerea se va acorda cartii cu pretul cel mai mic dintre cele 3 alese. Va asteptam in librarie sa descoperiti cele 75 de titluri!

Campionatul pentru jucatorii de board games, la Librarium Palas
miercuri 26 iunie 2013 18:30 - 22:00

Campionatul pentru jucatorii de board games

Esti un om de strategie talentat? Dovedeste-o, venind la Campionatul Tzolk’in! Castigatorul se va alege cu faima! Detalii despre joc: Tzolkin: The Mayan Calendar vine cu o noua mecanica de joc: "dynamic worker placement". Jucatorii reprezinta diferite triburi maiase care isi plaseaza muncitorii pe roti gigantice conectate intre ele iar atunci cand ele se vor invarti, vor duce muncitorii ..

Cuvinte care schimba lumea
26 iunie 2013 - 03 decembrie 2013

Cuvinte care schimba lumea

Ne face mare plăcere să vă anunţăm că suntem parteneri la proiectul iniţiat de World Vision România, Cuvinte care schimbă lumea, ce constă în realizarea unei serii de semne de carte care ilustreaza fiecare câte un cuvânt frumos şi mai rar folosit astăzi, din limba română: şturlubatic, şăgalnic, răzmeriţă, aprig, duios etc. Un proiect care vizează ..

Noaptea devoratorilor de carte, la Avant-Garde
sâmbătă 18 mai 2013 18:00

Noaptea devoratorilor de carte, la Avant-Garde

En garde, sambata, la Avant-Garde! Sambata, 18 mai, incepand cu ora 18.00, va asteptam cu multa carte, muzica si voie buna la Noaptea devoratorilor de carte. 20% reducere la orice carte si 10% la muzica, film si alte accesorii din librarie.

Noaptea devoratorilor de carte, la Librarium Palas
sâmbătă 18 mai 2013 18:00

Noaptea devoratorilor de carte, la Librarium Palas

In Noaptea muzeelor deschise, viziteaza trecutul si prezentul prin carti, privind Palatul din librarie. Sambata, 18 mai, incepand cu ora 18.00 pana la ora 24.00, va asteptam la Noaptea devoratorilor de carte. 20% reducere la orice carte si 10% reducere la muzica, film si alte accesorii din librarie.

2+1 la orice editura pe 23 aprilie
marţi 23 aprilie 2013 10:00 - 22:00

2+1 la orice editura pe 23 aprilie

Marti, 23 aprilie, de Ziua Internationala a CARTII, va asteptam de la 10.00 la 22.00 la Librarium Palas (Palas Shopping Mall, parter) si de la 10.00 la 21.00 la libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16). Va oferim cadou o carte la oricare alte doua carti achizitionate de dumneavoastra de la aceeasi editura (cartea cadou va avea pretul cel mai mic dintre cele 3 alese). Promotia este valabila ..

Dezbatere la Librarium Palas: Fotografia medicala. Cum foloseste medicina arta vizuala?
sâmbătă 20 aprilie 2013 17:00 - 19:00

Dezbatere la Librarium Palas

Fotografia medicala. Cum foloseste medicina arta vizuala? Sambata, 20 aprilie, de la ora 17.00, la Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), va avea loc o dezbatere pornind de la fotografia medicala. Invitati: Cristina Bobe Nicolae Hulpoi Richard Constantinescu Textele medicale au fost insotite dintru inceput de imagini. Dupa aparitia fotografiei, medicii au inceput sa o ut ..

Chakai - intalnire cu ceai, duminica, la Librarium Palas
duminică 31 martie 2013 17:00 - 19:00

Chakai - intalnire cu ceai, duminica, la Librarium Palas

Duminica, 31 martie, de la ora 17.00, va invitam alaturi de Passion Products si Asociatia romano-japoneza Himawari la Chanoyu, ceremonia japoneza a ceaiului in cadrul Chakai, o intalnire cu ceai. Chanoyu – ceremonia ceaiului este o activitate culturala japoneza in timpul careia gazda prepara si serveste matcha, ceai verde pudra, oaspetilor sai. Maestrii de ceai spun ca sensul fundamental a ..

La Librarium Palas, Echos Francophones - prima Cafenea Literară din 2013
joi 14 martie 2013 18:30 - 20:30

Cafeneaua Literara "Echos Francophones"

Asociaţia Studenţilor Francofoni din Iaşi şi Lectoratul Francez din Iaşi invită liceenii şi studenţii iubitori de francofonie şi de literatură să participe pe data de 14 martie 2013, ora 18:30, în Librarium Palas (vis-a-vis de Caruselul Venetian), la prima cafenea literară din cadrul concursului naţional de poezie şi proză în limba franceză, Echos Francophones. Î ..

Campania «Viata lui Pi» in librariile Avant-Garde si Librarium Palas din Iasi
14 decembrie 2012 - 19 decembrie 2012

Campania Viata lui Pi

Cumpara in perioada 14-19 decembrie bestseller-ul Viata lui Pi (Polirom, editie noua, 2012), din librariile Avant-Garde si Librarium Palas si iti oferim o invitatie gratuita la premiera filmului Life of PI, din data de 19 decembrie, ora 19.00, Cinema City din Iulius Mall, Iasi. Despre Viata lui Pi: Pi Patel, fiul unui director de gradina zoologica din Pondicherry (India), are doua atractii ne ..

Campania Gifts that keep on giving
10 decembrie 2012 - 19 ianuarie 2013

Campania Gifts that keep on giving

Scriitor, adjectiv, primul program de scriere creativa din Iasi

SCRIITOR, adjectiv

Doriti sa va dezvoltati creativitatea sau chiar sa deveniti scriitor? Acum aveti sansa sa va descoperiti si sa va dezvoltati talentul alaturi de un scriitor consacrat. Incepand din ianuarie 2013, Asociatia URBIK demareaza primul program de cursuri de scriere creativa (creative writing) din Iasi si din regiunea Moldovei, cu titlul generic „SCRIITOR, adjectiv.”. Evenimentul are ca sc ..

Ai carte, ai parte de...printipuri!
marţi 20 noiembrie 2012 10:00 - luni 31 decembrie 2012 18:00

Nenea Iancu, la Librarium

Ai carte, ai parte de...Printipuri! Cumpara orice carte de Caragiale si primesti cadou o sticla de Nenea Iancu!” Promotia se desfasoara in exclusivitate in toate librariile incluse in Grupul Librarium: Avant-Garde (Iasi), Palas (Iasi), Bastilia (Bucuresti), Cartea de nisip (Timisoara), Book Corner (Cluj). Persoana care cumpara orice carte de Caragiale sau despreCaragiale va primi garanta ..

La libraria Avant-Garde petrecem impreuna “Noaptea alba a strazii Lapusneanu“
sâmbătă 30 iunie 2012 20:30 - duminică 01 iulie 2012 01:00

Noaptea alba a strazii Lapusneanu

Sambata, 30 iunie, Libraria Avant-Garde va invita la “Noaptea alba a strazii Lapusneanu“, eveniment ajuns la a IV-a editie. Fiind o strada de traditie, unde se intilneau si se plimbau scriitorii si artistii, libraria va fi deschisa pana tarziu si va avea un program special. Incepand cu ora 20.30, va asteptam la un moment poetic, alaturi de actorul Dumitru Nastrusnicu, care va recita ..

Librarium Palas, o noua librarie-concept la Iasi
vineri 01 iunie 2012 18:51

Librarium Palas

Pe 31 mai, la Palas Shopping Mall am inaugurat Librarium Palas, o librarie-concept cu o suprafata de 450 mp, situate la parter cu intrare nu numai din interiorul Palas, dar si dinspre pietonala. Este a 5-a locatie din Grupul Librarium, celelalte 4 fiind in Cluj, Timisoara, Bucuresti si Libraria Avant-Garde (Str. Lapusneanu, nr. 16) din Iasi. Am lansat o librarie noua cu un concept atragator, ino ..

DIN ARHIVĂ:

Pervertirea de dupa Sange satanic
marţi 24 aprilie 2012 17:32

Pervertirea

Vrei să afli care sunt ultimele lansări şi evenimente?
Inaugurare Librarium Iulius Mall Iasi

Dragi prieteni, joi, 19 octombrie, sărbătorim împreună inaugurarea noii noastre librării. Vă așteptăm cu reduceri și premii speciale, iar în a doua parte a zilei v-am pregătit o serie de programe pentru iubitorii de carte și muzică.

URMĂREŞTE-NE
CARDURI ACCEPTATE

CARDURI

Librarium în Bucureşti Librarium Sun Plaza - Bucureşti Mega Mall - Bucureşti
Librarium în Cluj-Napoca Book Corner - Cluj-Napoca
Librarium în Timişoara Cartea de Nisip - Timişoara
Librarium în Iaşi Avant-Garde - Iaşi
Librarium în Slobozia Casa Cartilor Librarium
Librarium in online
Lex Hobby Store
LEGO
Yankee Candle
AJS Iasi
AltIasi
Conica de Iaşi
Inoras
Psychology Center
Flacăra Iaşului
TIMPUL
Iaşul cultural
Iaşul universitar
News Iasi
Radio Iaşi
OPTI Web Design si Gazduire